Tartalomhoz ugrás
SZOBAFOGLALÁS                              
FOGLALÁSKOR AZ ÁR 50 %-A ELŐRE FIZETENDŐ !!!

Szobafoglalás: +36 06 20 9345 940
E-mailben: horvathjanos@veritas.hu


Az árak mindig a  szállodában fizetendő végleges szoba árakat tartalmazzák. Adatait titkosan kezeljük, nem tároljuk. Ez vonatkozik a telefonos szobafoglalás esetére is, ezért ezzel kapcsolatos utólagos panasz vagy reklamáció nem érvényesíthető. Szobafoglalás előtt, kérjük nézze át az ajánlatokat. Leggyorsab az ONLINE szobafoglalás és NGYENES! Nem kell külön telefonálnia. Az Ön által megadott időpontokat azonnal ellenőrizzük, és e-mailben visszaigazoljuk a foglalást. Minden hotelre, apartmanra érvényes a szobák korlátozott száma, ezért célszerű minél hamarabb lefoglalni a szobáját!


Hétvégén az ajánlatkérések feldolgozása hosszabb időt vesz igénybe, előfordulhat hogy csak  következő hétfő reggel érkezik meg az árajánlata. Érdemes 2 héttel előre lefoglalni a szállást, mert sok helyen teltház van, és előfordulhat,  hogy nem tudnak szobát biztosítani. Az apartmanok árra a honlapon látható. Minden szobafoglalásról küldünk hivatalos visszaigazolást, amelyet kinyomtathat és magával hozhatja igazolásképpen, hogy az apartmanba érkezésekor ne érjék meglepetések.

 Lemondási feltétel  

A szállodák általános szerződési feltételeinek megfelelően „a Vendég  kötelezettséget vállal arra, hogy az általa megrendelt szolgáltatások esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a  szolgáltatás kezdetét megelőzően, írásban tájékoztatja az érintett  szállodát. Amennyiben a Vendég nem érkezik meg, illetve  rendelését nem mondja le a megfelelő határidőig, a kötbér mértéke a napi  szobaárral azonos." Kérjük,  ha betegség vagy bármi esemény miatt az utazást törölnie kell, írásban vagy telefonon mondja le a lefoglalt szobát.
Vissza a tartalomhoz